Request a free demo! Sign up

Galapagos ContentWall

Galapagos

ContentWall met posts, foto's en likes

Het grote biotechnologische bedrijf Galapagos organiseert een intern bedrijfsevenement in meerdere steden tegelijk. Om toch een echt teamgevoel te creëeren ontwikkelt PresentersWall de Galapagos ContentWall, waarop alle collega's direct hun ervaringen en toffe momenten van de dag met elkaar kunnen delen.

Interactieve ContentWall
Het interne bedrijfsevenement van Galapagos wordt in 3 steden tegelijk georganiseert. Tijdens deze dag doorlopen de collega's hele verschillende workshops en activiteiten. Om het teamgevoel tijdens deze dag te versterken, ondanks dat men ver weg van elkaar zit,  ontwikkelt PresentersWall, samen met partnerbedrijf Effect Groep, een ContentWall voor eigen gebruik. 

Timeline
Medewerkers van het bedrijf loggen vanuit de verschillende steden (Mechelen, Leiden, RomainVille) via een mobiele webpagina in op de ContentWall met hun naam, selfie en locatie. Via dit simpele account kunnen medewerkers direct posts schrijven en voorzien van een foto om te plaatsen op de timeline.  Iedereen die ingelogd is kan de hele dag door scrollen door de timeline en natuurlijk likes uitdelen aan hun favoriete posts. 
De ideale manier om de interactie tussen collega's te stimuleren!

Via een LiveWall toepassing komen alle posts ook voorbij op grote schermen op de verschillende eventlocaties. Dus ook wanneer je even niet de timeline op je smartphone bij de hand hebt, kun je toch alle posts van iedereen bekijken.  

Intern gebruik ook na event
Na het evenement wordt de ContentWall door Galapagos gebruikt om het onderlinge contact tussen de collega's in de verschillende landen te stimuleren. De ContentWall blijft via de webpagina beschikbaar, alleen voor de medewerkers van Galapagos.

 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button