Request a free demo! Sign up

Tilburgse Besturendiner

Mise en Place

Netwerken met de Matchmaker

Jaarlijks organiseert Mise en Place in samenwerking met de Stichting Overleg Tilburgse Studentenverenigingen (SOTS) het Tilburgse Besturendiner; een netwerkevenement voor ondernemers en actieve studenten. Tijdens dit diner gaat het bedrijfsleven in gesprek met de student over belangrijke thema's en knelpunten in de stad. PresentersWall zorgt voor een laagdrempelige en gemakkelijke opening van de interactie en de start van de discussie tijdens deze avond.

Matchmaking
Bij de opening van de avond wordt er gelijk interactie gecreëerd door de Matchmaker; een module van PresentersWall waarbij mensen met dezelfde (of tegenovergestelde) interesses  aan elkaar gekoppeld worden.  Door 10 typische Tilburgse onderwerpen, zoals Willem II, Schrobbelère en de Kermis, te liken of te disliken (à la Tinder), vinden alle deelnemers van het diner hun ultieme netwerk-match. Dit is een leuke en speelse manier om de actieve student met het bedrijfsleven in gesprek te laten gaan tijdens deze avond. 

Interactieve stellingen
Tijdens het diner worden er door de dagvoorzitter ook een aantal stellingen gevraagd in het thema van de avond. De deelnemers kunnen op een gemakkelijke en laagdrempelige manier meedoen via PresentersWall. Op deze manier worden verschillen tussen het bedrijfsleven en de studenten duidelijk waardoor er interessante discussies ontstaan over belangrijke knelpunten in de stad Tilburg. 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button