Request a free demo! Sign up

Co-Lab 2019

Cubiss

Inspirerende reis langs bibliotheekinnovaties

Op donderdag 14 november komen alle bibliotheken uit Limburg en Brabant en hun partners bij elkaar in het Student Hotel in Eindhoven voor Co-Lab 2019. Tijdens deze dag maken zij een inspirerende reis langs de bibliotheekinnovaties van deze twee provincies. Deze reis begint voor de deelnemers al bij binnenkomst; hun e-ticket wordt gescand en verandert in een boardingpass naar één van de verschillende werelddelen. PresentersWall verzorgt de gehele digitale ticket flow met Walldo en creëert interactie tijdens de plenaire sessies met PresentersWall.

Walldo
Een aantal dagen voor het evenement van Cubiss ontvangen de deelnemers een persoonlijk e-ticket via de mail. Dit is het toegangsbewijs voor Co-Lab 2019. Bij binnenkomst in het Student Hotel in Eindhoven worden zij gescand door middel van de Walldo applicatie van PresentersWall. Hun e-ticket verandert vervolgens in een boardingpass waardoor hun inspirerende reis door de bibliotheekinnovaties van Brabant en Limburg kan beginnen. 

PresentersWall
Tijdens de inspirerende dag wordt er ook veel interactie gezocht tijdens de plenaire sessies met en tussen de bibliotheken en hun partners. Om ervoor te zorgen dat men gemakkelijk en laagdrempelig een vraag kan stellen, wordt de Q&A van PresentersWall gebruikt.  Via de tool kunnen de deelnemers hun vraag stellen. De andere deelnemers in de zaal kunnen vervolgens deze vraag up- of downvoten. De vragen met de meeste likes worden uiteindelijk behandeld op het podium. 
Net voor de lunchpauze gaan alle deelnemers opzoek naar hun ultieme netwerk match via PresentersWall. Dit doen zij door 15 passende thema's bij Co-Lab te liken of te disliken à la Tinder. Dit resulteert in een match met wie zij samen gaan lunchen, zodat zij kunnen ontdekken op welke gebieden hun interesses overlappen. Hierdoor hebben de deelnemers een gemakkelijke en laagdrempelige ingang om met elkaar te netwerken.

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button