Request a free demo! Sign up

Finance Avenue 2019

Mediafin

De grootste Belgische geldbeurs

Finance Avenue, de grootste Belgische geldbeurs, is the place to be voor iedereen die met zijn of haar geld bezig is. Deze beurs wordt georganiseerd door de kranten De Tijd en L’Echo van uitgeverij Mediafin. Tijdens de editie van 2019 van deze beurs is het doel om een het registratietraject voorafgaand aan het evenement en de onboarding tijdens het live evenement efficiënter te organiseren. Daarom zetten we een complete digital event journey op voor de beurs om de gasten optimaal te begeleiden voor, tijdens en na het evenement en om waardevolle data te verzamelen voor de organisatie. Deze digital event journey voor de gasten bevat onder andere de volgende specifieke digitale onderdelen.

Een responsive event website inclusief registratie
Voor Finance Avenue maken we een complete beurswebsite, vol met informatie over het programma, presentaties en praktische informatie. Interessante toevoeging aan deze website is de tweetaligheid functionaliteit. Op basis van je browserinstellingen worden de pagina’s in de Nederlandse of de Franse taal gepresenteerd. Een must have voor een event in tweetalig België. Het registratieformulier is uiteraard naadloos geïntegreerd op deze website en ook hier voeren we de tweetaligheid door. Op deze manier wordt iedere deelnemer tijdens het hele voortraject in zijn eigen taal aangesproken, van save the date tot bevestigingsmail en e-ticket. 

Digitaal beursprogramma
Gezien het volle beursprogramma creëren we een digitale programma in festivalstijl. Via dit overzicht kan de deelnemer vervolgens bepaalde programma items ‘liken’. In het ‘Mijn favorieten’ overzicht kan de deelnemer direct zien wanneer een favoriete workshop begint en in welke zaal hij/zij hiervoor moet zijn. Ideaal voor alle deelnemers om zo het overzicht te houden in een uitgebreid programma. Uiteraard kunnen deelnemers realtime hun favoriete programma items wijzigen. Als organisatie houdt je overzicht in de stroom deelnemers, door in een cms het aantal likes per programmaonderdeel terug te zien.
Sommige programma items hebben ook Go Live buttons waarmee direct verwezen wordt naar de PresentersWall tool voor bijvoorbeeld de Beleggersquiz. 

Bevestiging & E-tickets
Via de registratiepagina ontvangen deelnemers automatisch een bevestiging van de aanmelding per e-mail met verwijzing naar het online e-ticket. Dit e-ticket bestaat uit een QR code en een persoonlijk programma overzicht met hierop de favoriete programma items per deelnemers. Daarnaast kun je vanuit de bevestigingsmail ook direct de datum van Finance Avenue vast te leggen in je online agenda.

Badgeprinting & lead generation
Finance Avenue verzorgt haar gasten optimaal, dit begint al bij de entree van het evenement waar iedereen een persoonlijke badge overhandigd krijgt.
Deze badge wordt live geprint zodra het e-ticket van een bezoeker ingescand wordt via de eigen applicatie van PresentersWall. Dit zorgt voor een grote tijdsbesparing voorafgaand aan het evenement. Op de badge wordt ook de QR code van het e-ticket geprint. Een handige oplossing om snel je gegevens achter te laten bij de verschillende beursstands.

Standhouders bij Finance Avenue kunnen namelijk voorafgaand aan het evenement een mobiele scan applicatie downloaden op hun eigen smartphone. Zodra men ingelogd is op deze app kan de standhouder bezoekers bij zijn/haar stand in checken via de persoonlijke QR code van de deelnemer.
Zo heeft iedere standhouder na afloop van het evenement direct een overzicht van de bezoekers die zich ‘in hebben laten checken’ bij de betreffende stand. Op deze manier wordt het After Sales traject gericht en automatisch opgestart door de standhouders.

 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button