Request a free demo! Sign up

Interactief congres

DentConnect Academy

Registratie website & online e-tickets

De DentConnect Academy ontvangt jaarlijks een groot aantal gasten tijdens haar congres. PresentersWall zet een complete event portal voor het congres op om zo alle deelnemers optimaal te begeleiden (voor, tijdens en na het evenement) en alle data te verzamelen voor de organisatie. Voor deze digital event journey verzorgt PresentersWall de e-mailinvites, event website inclusief registratie module en online e-tickets. Tot slot worden ook de naamlabels voor de persoonlijke badges live geprint.

Event website
PresentersWall levert een overzichtelijke, krachtige, responsive website op waarop alle informatie rondom het evenement te vinden is. Voor deze eventwebsite is gekozen voor een zakelijk en strak framework, zodat het perfect past bij de stijl en sfeer van het evenement.  Na afloop van het congres kunnen deelnemers eenvoudig foto’s en presentaties delen via de website. 

Registratie & persoonlijk programma
Via het registratieformulier op de website kunnen geïnteresseerden zich registreren voor het evenement. Speciaal voor het DentConnect-congres stelt PresentersWall een uniek formulier samen waarin deelnemers tijdens de registratie direct sessies kunnen kiezen. Per e-mail ontvangen de deelnemers een bevestiging van hun registratie en een verwijzing naar het eigen online persoonlijke programmaoverzicht! 

E-tickets, check-in/check-uit & deelnamebewijs
Het persoonlijke programma  krijgen de deelnemers via een online webpagina. Bovenaan deze pagina staat een QR-code; deze code wordt als eerste gescand bij het binnenkomen van de eventlocatie. Een timestamp wordt op dat moment genoteerd in de database. Deze QR-code blijft het hele evenement zichtbaar op de persoonlijke programmapagina van de deelnemers. Deze wordt namelijk gebruikt om hen per sessie, workshop of stand in- en uit te checken. Aan het einde van het evenement ontvangen alle deelnemers per e-mail een bewijs van deelname met hierop de timestamps van de verschillende check-in & check-uit momenten. Het in- en uitchecken van deelnemers gebeurt via een mobiele scan applicatie.

Live badge print
Geen gedoe met ouderwetse naamkaartjes! Wanneer deelnemers inchecken bij de entree van het evenement, worden direct naamlabels geprint.  Deze labels kunnen op badges worden geplakt die aan keycords hangen. 

 

 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button