Request a free demo! Sign up

Kwispel

Dierenbescherming Nederland

Online Quiztool

De Nederlandse Dierenbescherming is het hele jaar door actief met campagnes rondom bewustwording van dierenleed. PresentersWall creƫert hiervoor een online platform waar bezoekers uitgedaagd worden om een quiz te spelen en op het leaderboard te eindigen.

Online quiztool
PresentersWall ontwikkelt een online platform waarop draagvlak gecreëerd wordt voor een eenduidige visie van de organisatie en de interpretatie daarvan bij werknemers en vrijwilligers. Op het platform worden de deelnemers meegenomen in de wereld van de Dierenbescherming en haar diverse standpunten op het gebied van dierenwelzijn. Via een quiz module wordt wekelijks hun kennis getoetst en wordt via leaderboards duidelijk wie een zich een echte kenner van de Dierenbescherming kan noemen. 

Bewustwording
Het online quizplaform is onderdeel van een bewustwordingscampagne van de Dierenbescherming. Via deze tool wil de organisatie haar medewerkers en vrijwilligers op een speelde en interactieve manier meenemen in het gedachtegoed van de Dierenbescherming. 

Doelgroep
5000 medewerkers & vrijwilligers die actief zijn voor de Dierenbescherming. Daarnaast wordt de tool later ook ingezet als als onboardingstool voor nieuwe medewerkers.

Enkele honderden spelers heeft tijdens deze eerste bewustwordingscampagne actief meegespeeld. 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button