Request a free demo! Sign up

Bouwboel

Destil

Ondersteuning bij digitale customer journey

Voor BouwBoel 2019 wordt Walldo (registratie software) gecombineerd met PresentersWall (live experience tool) voor de beurs die Destil organiseert in oktober 2019.

Digitale ondersteuning
Voor dit evenement activeren we een aantal digitale event tools om voor de de deelnemers aan de beurs de ideale digital event journey te creëren. Dit komt neer op het faciliteren van het online registratie traject vanaf de eerste uitnodiging tot een e-ticket voor iedere bezoeker pre-event en de naadloze koppeling met de PresentersWall tool tijdens het evenement voor de live interactie.

We gaan er daarbij vanuit dat de gast een optimale visitor journey beleeft en de organisatie alle registraties eenvoudig kan beheren.

Doel
Het doel van de event website is om potentiële bezoekers te activeren om zich in te schrijven voor de BouwBoel 2019. Via de event website en registratie tooling van Walldo worden bezoekers op een intuïtieve manier meegenomen in dit proces. Het doel voor de organisatie is om het pre-registratie traject op die manier efficiënt te organiseren en niet veel tijd kwijt te zijn aan het bijhouden van de registraties. 

Vakbeurs
BouwBoel is een beurs georganiseerd door Destil, de groothandel voor bouw & industrie. Tijdens deze beurs worden klanten, leveranciers en andere relaties uitgenodigd door Destil om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Ongeveer 500 personen hebben zich geregistreerd voor deze eerste editie van de BouwBoel beurs. Het heeft Destil veel gemak en tijdswinst opgeleverd in de organisatie van het evenement. 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button