Request a free demo! Sign up

FIS Congres event website

FIS Congres 2018

Invite management & Interactie tijdens het event

Het FIS Congres vindt eens in de 3 jaar plaats in het Congrescentrum Papendal. De organisatie heeft PresentersWall gevraagd om voor een langere tijd mee te denken over een event website én de interactie tijdens het event.

Event website
Voor het congres is een volledig nieuwe event website opgebouwd. Hierop kunnen deelnemers zich aanmelden, het programma inzien en algemene informatie over het congres zelf terugvinden. 

Registratiemodule & persoonlijk programma
Via de registratiepagina schrijven deelnemers zich in voor het congres. Een paar weken voor het congres ontvangen ze een persoonlijk e-ticket voor de aanmelding op locatie. Tijdens het congres kunnen deelnemers hun persoonlijke programma bekijken via de website. Voor het gemak is dit enkel de sessies waar zij zich voor aanmelden. De organisatie beschikt over een CMS waarin ze alle registraties live bij kunnen houden en eventueel wijzigingen aan kunnen brengen in het programma.

Live check-in & badge printing
Bij aankomst op het congres laten deelnemers hun e-ticket scannen waarmee ze zichzelf direct in kunnen checken op het congres. Tijdens het inchecken wordt direct een persoonlijke badge geprint. En dat allemaal binnen 5 seconden. Event-efficiëntie gegarandeerd! 

Interactie 
Tijdens het FIS Congres maken deelnemers gebruik van de PresentersWall stemsoftware. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om tijdens de workshops te reageren op vragen en stellingen van sprekers. Daarnaast kan je als deelnemer vragen en reacties aan sprekers stellen via de tool. Ons supportteam is het hele event aanwezig om alles in goede banen te leiden

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button