Request a free demo! Sign up

Champagne shake

Fontys Hogescholen

Diploma uitreiking

Een glaasje champagne, een kort praatje van de mentor en een handtekening zetten. Nog even op de foto en dat is het dan wel. Niet als je bij Fontys studeert! Daar koos men ervoor om – helemaal in lijn met de opleiding Digital Business Concepts – een 2.0 versie van de diploma-uitreiking te ontwikkelen. Samen gingen we aan de slag om de studenten een ervaring te bieden die ze nog lang zal heugen.
Champagne shake

Beginnend met het ontkurken van de champagne; want hoe leuk is het om dit samen, digitaal te doen, waarna de champagne binnen wordt gebracht? Met onze unieke Champagne-shake konden de studenten, door te schudden met hun telefoon de druk op de digitale kurk vergroten. Zodra de digitale fles ontkurkt was kwamen de echte glazen champagne naar binnen. 

 

Personal video

Elke student kreeg daarnaast een persoonlijk woordje van de studiecoach. De studiecoach pitchte de student als het ware aan een potentiële werkgever. Wat de studenten niet wisten was dat deze ‘recommendation’ opgenomen werd en vervolgens – gemixt met algemene beelden van het evenement – met hen gedeeld werd. Een unieke herinnering aan een unieke uitreiking!

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button