Request a free demo! Sign up

Managementdag

IND

Gepersonaliseerd programma en interactief event

De Immigratie- en Naturalisatiedienst is druk bezig met het vertalen van haar nieuwe visie en strategie. Op hun halfjaarlijkse management dag werden we gevraagd om hen te ondersteunen bij het indelen van de sessies, het tonen van een gepersonaliseerd programma en het toevoegen van effectieve interactie in het plenaire programma.

Gepersonaliseerd programma 
Na het inloggen via onze website zien deelnemers direct hun gepersonaliseerde programma. Op basis van een algoritme hebben we de deelnemers op de meest efficiënte manier weten in te delen, waarbij er rekening werd gehouden met persoonlijke voorkeur en de achtergrond van de deelnemers. Door het gepersonaliseerde programma aan de plattegrond van de locatie te koppelen optimaliseren we de flow van de bezoekers en zorgen we ervoor dat iedereen bij de juiste sessie terecht komt.

 Interactief plenair programma 
Gedurende de verschillende subsessies kunnen deelnemers vragen insturen naar het landelijke MT van de IND. Direct werden deze vragen besproken zodat we in het plenaire programma door kunnen op concrete dilemma's die uit de verschillende sessies kwamen. Daarnaast kon men gedurende de hele dag deelnemen met Q&A met up- en downvote, verschillende polls en tagclouds.

 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button