Request a free demo! Sign up

International Conference, Change by Improvement

Belastingdienst

Registratiewebsite, selfie login en interactie tijdens workshops.

In het najaar van 2018 komen ongeveer 60 internationale gasten samen in Nederland om zich verder te verdiepen in Change Management en Learning and Development. Vooraf, tijdens en na deze week maakt de Belastingdienst gebruik van de mobiele event-page van PresentersWall.

Event website
Via de website die voor deze internationale conferentie opgebouwd wordt, kan de organisatie het programma communiceren, informatie en presentaties delen en de interactie aangaan tijdens de conferentie.
De website fungeert als een event-hub waar de deelnemers continu op terecht kunnen voor de meest actuele informatie.
Via deze pagina vinden deelnemers ook het online registratieformulier waarmee ze zich direct kunnen aanmelden voor de conferentie.  Naast persoonsgegevens worden ook direct vluchtgegevens uitgevraagd, zodat de organisatie alvast het vervoer van en naar het vliegveld kan regelen. 

Programma keuze
Tijdens deze internationale conferentie kan men kiezen voor een 3 daags Director program en een 5 daags General program. De keuze hiervoor kunnen de deelnemers tijdens het registreren maken. Via de bevestigingsmail die na registratie verstuurd worden, kunnen ze vervolgens door klikken naar hun persoonlijke programma, dus het 3-daagse of het 5-daagse overzicht!

Selfie login
Een bont en veelzijdig gezelschap leent zich perfect voor de selfie login. Zo krijgt iedereen een persoonlijk digitaal welkom op het grote scherm en iedereen kan direct de guestlist raadplegen om te zien wie er nog meer allemaal aanwezig is op de conferentie. Als extra feature voegen we de mogelijkheid toe om tijdens het inloggen ook je nationaliteit te selecteren, die door iedereen per persoon te zien is de guestlist en op het grote scherm. 

PresentersWall tool
De diverse workshops die tijdens deze conferentie worden georganiseerd, maken ook veelvuldig gebruik van de PresentersWall tool, zodat de interactie onderling direct op gang gebracht wordt.  Vanuit het persoonlijke programma overzicht kan men direct door linken naar de juiste PresentersWall account om te reageren op de verschillende stellingen. 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button