Request a free demo! Sign up

Bestemming: Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland

Matchmaking en interactief event

Bestemming: Zuid-Holland, een evenement van de Provincie Zuid-Holland en de Metropoolregio Rotterdam - Den Haag brengt verschillende stakeholders bij elkaar om het toerisme naar deze schitterende regio een boost te geven. In een interactief programma, waarin men door middel van quizzes, polls en Q&A mogelijkheden werd betrokken, kreeg men tevens de kans om de ideale toerisme-match te maken door middel van onze matchmaking module!

Matchmaking 
Tien visuele toeristische vragen; houd je van varen? Van de sauna? Van fietsen of juist van op het strand hangen. Op Tinder-achtige wijze kom je op deze manier tot jouw ideale match. Door deze match een belangrijke rol te geven in de rest van het programma creër je misschien wel een nieuwe kennis die ook buiten het evenement nog van toegevoegde waarde kan zijn! 

Interactief plenair programma 
Q&A met de gedeputeerde. Een quiz om te kijken hoe het met de kennis gesteld is. Diverse polls en verschillende Wordclouds. Op deze manier wisten we de zaal te boeien en te betrekken op deze inspirerende dag! 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button