Request a free demo! Sign up

Europees Congres Aviatax 2019

Ministerie van Financiën

Koolstof prijsstelling en luchtvaarbelasting

Op 20 en 21 juni 2019 organiseert het Ministerie van Financiën van Nederland een congres over de koolstof prijsstelling en de luchtvaartbelastingen. Europese landen kunnen zich aanmelden via een registratie website, www.aviatax2019.nl. Afgevaardigden van de verschillende Europese landen reizen hiervoor af naar Madurodam in Den Haag. PresentersWall heeft voor dit congres een registratie website gebouwd, een custom made PresentersWall-tool gemaakt en aan aantal offline ontwerpen ontwikkeld.

Congres
Binnen Europa is er de laatste jaren steeds meer discussie over de vervuiling van vliegtuigen. Daarom heeft het Nederlandse Ministerie van Financiën op 20 en 21 juni 2019 de Aviatax georganiseerd. Tijdens dit congres kunnen de afgevaardigden van de verschillende Europese landen het hebben over de koolstof prijsstelling en de luchtvaarbelastingen. De landen kunnen zich aanmelden via een registratie website (www.aviatax2019.nl) die PresentersWall speciaal voor het Ministerie van Financiën en dit congres heeft gebouwd. 

Interactieve tool
Tijdens het congres zullen verschillende sprekers aan het woord komen. Enkelen van hen gaan interactief de discussie aan met het publiek door het gebruik van de PresentersWall-tool. Via hun telefoon, tablet of laptop kunnen de deelnemers antwoord geven op stellingen, meerkeuze- of open vragen. Vervolgens is op het grote scherm te zien hoe Europa denkt over de verschillende vraagstukken. 

 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button