Request a free demo! Sign up

Campuslicentie PresentersWall

Universiteit van Amsterdam

Interactieve hoor- en werkcolleges

Na een marktori├â┬źntatie komt de Universiteit van Amsterdam bij PresentersWall uit om haar werk- en hoorcolleges te ondersteunen met onze interactieve voting tool. PresentersWall dacht mee in de implementatie van de tool, het gebruik tijdens hoor- en werkcolleges en ondersteunt docenten bij het gebruik van de tool.

Interactieve lessen
Grote hoorcolleges waar docenten moeite hebben om de interactie aan te gaan met studenten. Of juist kleine werkcolleges waar men door middel van digitalisering verdere verdieping kan vinden op de stof. PresentersWall werkt al jaren samen met verschillende universiteiten om lesmomenten interactiever en effectiever te maken.

Universiteit van Amsterdam
Zo ook bij de Universiteit van Amsterdam; samen met een team van support medewerkers voor ICT in het Onderwijs hebben we docenten kennis laten maken met onze software. Door de LaTeX integratie is de tool daarnaast uitermate geschikt voor het gebruik binnen exacte vakken.

Meer dan 30.000 studenten en 3.000 docenten hebben toegang tot onze software via SurfConext en kunnen - zowel zelfstandig als met ondersteuning  - gebruik maken van onze tool.

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button