Request a free demo! Sign up

The Accountant

Pathé

City Battle game

Voorafgaand aan de première van de film 'the Accountant' in Pathé bioscopen, speelden bezoekers een interactieve game. Tegenstanders waren niet alleen hun publieksgenoten in eigen stad: er werd ook gestreden tegen drie andere steden!

Bezoekers in Breda, Tilburg, Eindhoven en Helmond beantwoordden voorafgaand aan de film via hun telefoon (met geluid aan!) 10 vragen én probeerden de code te breken... Op het grote scherm werd real-life de uitslag van de quiz getoond en zagen deelnemers wie hun tegenstanders waren. Uiteindelijk vonden we de beste boekhouders in de Lichtstad.

Quiz
LiveWall creeerde een interactieve quiz speciaal voor de vier deelnemende Pathé-bioscopen. Deelnemers kunnen inloggen via hun mobiele telefoon en met hun Facebookaccount. Door vragen over de te spelen film, de acteurs en de verhaallijn te stellen, zet je alvast de toon voor de rest van de filmavond. Nieuw was het wedstrijdelement tegen de andere bioscopen. De bezoekers in de bioscoop met de meeste goede antwoorden, wonnen een mooie prijs. 

The Accountant
The Accountant is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2016 die geregisseerd werd door Gavin O'Connor. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Affleck, Anna Kendrick en J.K. Simmons.

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button