Request a free demo! Sign up

Award uitreiking

Rijksbrede Benchmark Groep

Leren in Uitvoering

Tijdens het jaarlijkse congres 'Leren in Uitvoering' van de Rijksbrede Benchmark Groep wordt de RBB Award voor de best practice uitgereikt. De jury nomineert voorafgaand aan het evenement 3 finalisten die tijdens het congres in de finale een korte pitch mogen houden. Tijdens deze pitch vertellen zij aan het publiek wat zij het afgelopen jaar hebben bereikt en waarom zij de award zouden moeten winnen. Vervolgens kiezen de mensen in de zaal de winnaar door te stemmen via PresentersWall.

Award uitreiking
Uit ongeveer 11 inzendingen nomineert de jury elk jaar 3 good practices voor de RBB Award tijdens het congres 'Leren in Uitvoering' van de Rijkbrede Benchmark Groep. Deze 3 finalisten mogen tijdens de finale aan het publiek via een korte pitch vertellen welke best practice zij afgelopen jaar hebben neergezet, hoe zij dit hebben aangepakt en waarom dit initiatief veel impact heeft gehad op de maatschappij. Vervolgens kiest het publiek de winnaar door hun stem uit te brengen via PresentersWall. Het publiek bestaat uit 42 landelijk opererende dienstverlenende organisatie in de publieke sector. Nadat zij allemaal hun stem hebben uitgebracht wordt door middel van het uitslagscherm van PresentersWall op een spannende manier de winnaar bekend gemaakt. 

Evaluatie
Na afloop van het congres worden de deelnemers ook altijd gevraagd om een korte evaluatie over het programma, de organisatie en de locatie in te vullen. Ook dit wordt door middel van PresentersWall gedaan. Het makkelijke aan dit systeem is dat de organisatie na afloop nog een mail kan sturen om de deelnemers te reminden de evaluatie in te vullen. Het systeem kan namelijk gemakkelijk en op een veilige manier beschikbaar blijven na afloop van het congres. 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button