Request a free demo! Sign up

De Verenigde Vergadering

Regio Hart van Brabant

Legal voting met de Presenterswall-tool

Tijdens de Verenigde Vergadering van zaterdag 25 mei overlegt Regio Hart van Brabant met de 9 aangesloten gemeentes over de regionale conceptuele strategische meerjarenagenda voor 2019 - 2023 "Kloppend hart van metropoolregio Brabant". Dit doen ze door te stemmen over 20 moties met de voting tool van PresentersWall.

Moties
Tijdens de Verenigde Vergadering van zaterdag 25 mei overlegt Regio  Hart van Brabant met de 9 aangesloten gemeentes over de strategische meerjarenagenda voor 2019 - 2023 "Kloppend hart van metropoolregio Brabant". Er worden tijdens deze vergadering 20 moties besproken die verdeeld zijn over drie categorieën: moties van algemene strekking, moties inzake het fysiek domein en moties inzake het sociaal domein.

Legal voting-tool
De aanwezige raadsleden ontvangen bij binnenkomst een brief met een unieke persoongebonden code. Door deze code in te voeren in de legal voting-tool, een beveiligde stemomgeving op het internet, kunnen zij hun stem uitbrengen. Hierdoor gebeurt het stemmen niet via de gebruikelijke rode en groene papiertjes, maar digitaal via smartphone, tablet of laptop. 

Regio Hart van Brabant
Regio Hart van Brabant is het samenwerkingsverband van de negen gemeenten in Midden-Brabant. Dat zijn Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk.

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button