Request a free demo! Sign up

Vaktechnische dagen

Belastingdienst

Registratiewebsite & e-tickets voor trainingsdagen

Ieder jaar vinden de Vaktechnische Dagen van de Belastingdienst plaats. Een driehonderdtal bezoekers komen naar Egmond aan Zee om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen in het fiscale vak. Gedurende deze bijeenkomsten kunnen zij opleidingspunten (PE) verdienen.

Al een aantal jaar werkt de Belastingdienst tijdens deze dagen samen met PresentersWall. Sinds 2018 is daarbij een extra efficiëntieslag geslagen door de registratie, event-website, evaluatie en aanmeldingsprocedure te digitaliseren. Hiermee krijgen deelnemers een volledige geïntegreerde ervaring en wordt de registratie van PE-punten verder geautomatiseerd.

Event website inclusief registratie
Voor de Vaktechnische Dagen maken we een complete event website, vol met informatie over het programma, presentaties en praktische informatie. De website kan alleen bezocht worden wanneer je inlogt met een pre-approved e-mailadres, zo beschermen we de inhoud die tijdens dit evenement behandeld wordt van de buitenwereld
Verder staat er op de website ook een registratieformulier. Hier vullen deelnemers hun persoonlijke informatie in zoals voor- en achtertitels maar ook voorkeur voor overnachtingen en andere bijzonderheden. 

Persoonlijk programma
Via het registratieformulier kunnen deelnemers ook hun voorkeur doorgeven voor bepaalde workshop die zij tijdens deze dagen willen volgen. Het aantal workshops is enorm, daarom kan de deelnemer via het registratieformulier zijn persoonlijke programma samen stellen. Na registratie ontvangt de deelnemer een bevestigingsmail met hierin een directe button naar een persoonlijke pagina met hierop alleen jouw persoonlijke programma. Een super handig overzicht dus. 

Vanuit de persoonlijke programma kunnen deelnemers via Go Live buttons ook direct aan de verschillende sessies bijdragen door via de PresentersWall tool te reageren op stellingen en de evaluatie per sessie in te vullen. Via het bijgeleverde CMS kun je per workshop een aparte PresentersWall account koppelen. Zo kan dus iedere workshophouder direct een goede dosis interactie toevoegen aan de workshop. 

E-tickets
De persoonlijke pagina met hierop het programma fungeert tevens als e-ticket. Iedereen ziet namelijk boven zijn persoonlijke programma een QR code staan. Hiermee kan hij/zij zichzelf aan het begin van de dag snel in laten checken en aan het einde wordt net zo snel weer uitgecheckt. Hiervoor gebruikt de organisatie van de Vaktechnische Dagen de Check-in en Check-uit tool van PresentersWall. Deze scanapplicatie gebruk je op een smartphone waarmee alle QR codes razendsnel gescand kunnen worden. Hiermee wordt enorm veel tijd bespaard, want niemand hoeft meer handmatig een handtekening te zetten voor aanwezigheid en de organisatie hoeft al deze lijsten ook niet meer te controleren en in te voeren in te computer. Dubbel win-win dus. 

Digitaal Bewijs van Deelname
Na afloop van deze Vaktechnische Dagen ontvangt iedere deelnemer per e-mail een bericht dat het Bewijs van Deelname klaar staat.  Via een button in deze e-mail wordt de deelnemer direct doorgestuurd naar een digitale versie van het Bewijs van Deelname. Hierop staan natuurlijk de persoonlijke gegevens van deze persoon, maar ook de de gevolgde workshops én de in- en uitcheck tijden. Deze webpagina kan worden geprint of opgeslagen als pdf, direct klaar dus om in het portfolio op te nemen.

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button