Request a free demo! Sign up

WindDays 2018

WindDays

Interactieve programma pagina & Online voting

Op 13 en 14 juni 2018 vonden in het WTC Rotterdam de WindDays plaats. Organiserende partijen NWEA, TKI Wind op Zee en Bosch en van Rijn vroegen PresentersWall om te denken over de interactie tijdens het event en de integratie hiervan binnen de reeds ontwikkelde website.

Programmapagina
PresentersWall ontwikkelde een pagina binnen de bestaande website van de WindDays. Via de conferentiepagina komen bezoekers terecht op een pagina waar het programma staat. Tijdens het event vonden verschillende sessies plaats; plenaire sessies als opening en slot, parallelsessies en natuurlijk de pauzes en beursmomenten. Door op een bepaalde sessie te klikken, komen de gebruikers terecht op een detailpagina met achtergrondinformatie over de inhoud van de sessie, sprekers en praktische info. 

Online voting
Verschillende sprekers maken hun sessie interactief met de online voting tool PresentersWall. Het publiek is getoetst op kennis, of sprekers vroegen om de mening van de windprofessionals. Bezoekers kunnen vanuit de detailpagina op de website, via de 'join live-button', stemmen op vragen/stellingen via hun mobiele telefoon. 

casesingle_contact_title

casesingle_contact_description casesingle_contact_button